Streeknieuws

Stembureaus in Rheden en Rozendaal tot 21:00 uur open

Foto: Martin de Jongh

VELP – De stembureaus in de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn sinds vanochtend 07.30 uur open. Inwoners hebben tot 21.00 uur vanavond de tijd om een stem uit te brengen voor de Tweede Kamerverkiezingen.

In de gemeente Rheden zijn er 26 stembureaus en in Rozendaal is er maar één. Inwoners mogen op een willekeurig stembureau in de eigen gemeente een stem uitbrengen met een geld identiteitsbewijs.

Om 21.00 uur sluiten de stembussen. Rozendaal zet alles op alles om als eerste gemeente van Nederland de uitslag van de verkiezingen bekend te maken. Het is altijd een nek-aan-nek-race met de gemeenten op de Waddeneilanden.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten