Verenigingen

Algemene ledenvergadering belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op donderdag 23 maart houdt belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Aansluitend zal op de vergadering bespreken we samen met de gemeente de resultaten van en het vervolg op onze gehouden dorpsschouw in 2016.

De vergadering begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) in het restaurant van “Rhederhof”aan de Worth-Rhedenseweg 51 te Rheden.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten