Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in Parkstaete Velp

Foto: Pixabay

VELP – Op vrijdag 24 maart organiseert MPO een gratis taxatiedag in Parkstaete, Parkstraat 3B in Velp. Ergens slingert nog dat oude bronzen beeld van opa op zolder. Waar zijn die oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars of ….. 

U bent niet de enige met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur terecht. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944.