Streeknieuws

Dode gevonden in leegstaand pand in Velp, vermoedelijk geen misdrijf

Foto: Studio Rheden

VELP – In het voormalige pand van Vitens aan de Arnhemsestraatweg in Velp is donderdagmiddag een lichaam gevonden. De politie deed daar urenlang onderzoek.

De politie meldt na het eerste onderzoek dat het vermoedelijk niet om een misdrijf gaat. Het pand aan de Arnhemsestraatweg staat al jaren leeg.

De laatste tijd zijn er steeds vernielingen aangericht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten