Jaarlijkse zwerfvuilactie in Dieren Noordoost: doe ook mee!

Foto: Pixabay

DIEREN – Dieren Noordoost doet op 25 maart weer mee met de landelijke dag zwerfafvalvrij. Zo zorg je samen voor een schone en fijne leefomgeving. De actie in Dieren Noordoost start om 10.00 uur bij wijkcentrum De Drieschaar. Na een introductie gaan wijkbewoners samen zwerfafval rapen. De gemeente zorgt voor grijpers en voert het zwerfvuil af.

Veel handen maken licht werk: woon je in Dieren Noordoost, heb je zin om in de Schoonste wijk van Nederland te wonen en heb je op 25 maart tijd om mee te helpen? Meld je dan aan op info@dierennoordoost.nl. Opgeven is niet verplicht maar wel handig i.v.m. de benodigde koffie en koek.

Voor meer informatie over de zwerfvuilactie kunt u contact opnemen met Ellen van de Beek en Sara Courbois via info@dierennoordoost.nl.