Verenigingen

Jaarlijkse zwerfvuilactie in Dieren Noordoost: doe ook mee!

Foto: Pixabay

DIEREN – Dieren Noordoost doet op 25 maart weer mee met de landelijke dag zwerfafvalvrij. Zo zorg je samen voor een schone en fijne leefomgeving. De actie in Dieren Noordoost start om 10.00 uur bij wijkcentrum De Drieschaar. Na een introductie gaan wijkbewoners samen zwerfafval rapen. De gemeente zorgt voor grijpers en voert het zwerfvuil af.

Veel handen maken licht werk: woon je in Dieren Noordoost, heb je zin om in de Schoonste wijk van Nederland te wonen en heb je op 25 maart tijd om mee te helpen? Meld je dan aan op info@dierennoordoost.nl. Opgeven is niet verplicht maar wel handig i.v.m. de benodigde koffie en koek.

Voor meer informatie over de zwerfvuilactie kunt u contact opnemen met Ellen van de Beek en Sara Courbois via info@dierennoordoost.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten