Streeknieuws

Minder aangiften van fietsendiefstal in Rheden

Foto: Pixabay

VELP – Het aantal aangiften van fietsendiefstal in de gemeente Rheden is gedaald. Dat staat te lezen in de cijfers van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit.

In 2016 deden 157 mensen aangifte bij de politie omdat hun fiets was gestolen. Daarmee daalde het aantal aangiften met 14,7 procent vergeleken met een jaar eerder.

In Rozendaal werd er twee keer aangifte gedaan, een jaar eerder was dat drie keer. Landelijk daalde het aantal aangiften met 9,5 procent.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten