Streeknieuws

Rheden gaat wegen met vorstschade repareren

Foto: gemeente Rheden

DE STEEG – Nu de winter voorbij is gaat de gemeente Rheden de wegen repareren die vorstschade hebben opgelopen. Maandag gaat de gemeente aan deze klus beginnen.

Er wordt begonnen in Laag-Soeren en Velp is als laatste aan de beurt. Door de kou kunnen er gaten of naden in de weg ontstaan. Dat gebeurt vooral bij wegen die er al een tijdje liggen.

Rheden hoopt halverwege april klaar te zijn met de reparatiewerkzaamheden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten