Streeknieuws

Landgoed Heuven bij Rheden heeft weer een wandelbrug

Foto: Pixabay

RHEDEN – Net als vroeger ligt er weer een wandelbrug over de Holleweg op het landgoed Heuven bij Rheden. De brug is vrijdag officieel in gebruik genomen. De brug is onderdeel van een grote opknapbeurt van het landgoed door Natuurmonumenten.

De brug is te vinden via het wandelpad bij restaurant De Ruif. Op de rand van het bos en de hei staat de brug. Vroeger stond er al een houten versie, maar die is in het verleden afgebroken.

Op de nieuwe brug is aan de ene kant de diepe Holleweg te zien en aan de andere kant de hei.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten