Verenigingen

Terugblik op Farce Majeure bij Theater RhederArt in Dieren

Foto: RhederArt

DIEREN – Wilt u nog eens genieten van het satirische NCRV-televisieprogramma Farce Majeure. Henk van der Horst blikt op zondagmiddag 26 maart in Dieren terug op het satirische televisieprogramma.

Van der Horst maakte deel uit van het team van Farce Majeure, dat in de jaren 70 van de vorige eeuw velen in Nederland aan de buis gekluisterd hield. De andere teamleden waren Alexander Pola, Fred Benavente, Ted de Braak en Jan Fillekers.

Op uitnodiging van Theater RhederArt memoreert Van der Horst de meest gedenkwaardige, grappigste en mooiste momenten uit Farce Majeure. Ook de avonturen die het team van Farce Majeure achter de schermen beleefde passeren de revue. Verder klinkt uiteraard het beroemde lied ‘Dat is uit het leven gegrepen’, voorzien van een actuele tekst.

De voorstelling heeft plaats in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Aanvang 14.30 uur. Entree 15 euro. Kaarten: www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten