Zwembad Rheden gaat met twee jaarabonnementen werken

RHEDEN – Het openluchtzwembad in Rheden gaat dit jaar met twee jaarabonnementen werken. De komende twee jaar blijft het zwembad bij wijze van proef in het naseizoen een maand langer open. 

Normaal gaat het zwembad rond eind augustus dicht, maar de gemeenteraad besloot vorig jaar november om als proef het zwembad ook in september open te houden. Daardoor zou het huidige jaarabonnement duurder worden en dat wil het zwembad niet.

Daarom kunnen vast zwemmers kiezen tussen een jaarabonnement tot eind augustus of een abonnement tot eind september.  Het laatste abonnement gaat een tientje duurder worden. Ook kan er los een abonnement voor september gekocht worden dat vijftien euro gaat kosten.

De proef om ook in september open te gaan duurt twee jaar. Daarna wordt gekeken of het de moeite loont om een maandje langer open te zijn.

 

Door: Mediapartner Studio Rheden – Redactie