Streeknieuws

Zwembad Rheden gaat met twee jaarabonnementen werken

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Het openluchtzwembad in Rheden gaat dit jaar met twee jaarabonnementen werken. De komende twee jaar blijft het zwembad bij wijze van proef in het naseizoen een maand langer open. 

Normaal gaat het zwembad rond eind augustus dicht, maar de gemeenteraad besloot vorig jaar november om als proef het zwembad ook in september open te houden. Daardoor zou het huidige jaarabonnement duurder worden en dat wil het zwembad niet.

Daarom kunnen vast zwemmers kiezen tussen een jaarabonnement tot eind augustus of een abonnement tot eind september.  Het laatste abonnement gaat een tientje duurder worden. Ook kan er los een abonnement voor september gekocht worden dat vijftien euro gaat kosten.

De proef om ook in september open te gaan duurt twee jaar. Daarna wordt gekeken of het de moeite loont om een maandje langer open te zijn.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten