Streeknieuws

Collin uit Dieren nog in de race voor Expeditie Robinson

Foto: Collin van Moerkerk

DIEREN – Het is Collin van Moerkerk uit Dieren gelukt. Hij is nog in de race om mee te doen aan het programma Expeditie Robinson van RTL 5. De 22-jarige Dierenaar moest proberen om via internet zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Alleen de vijftig kandidaten met de meeste stemmen gingen door naar de volgende ronde. Collin eindigde op plaats 32 met bijna 5000 stemmen. De programmamakers zelf gaan ook nog vijftig kandidaten selecteren die buiten de boot vielen.

Uit de honderd mensen worden slechts vier kandidaten geselecteerd die mee mogen doen aan het programma.

Tot nu toe deden er alleen bekende Nederlanders mee aan het programma waarin de deelnemers moeten proberen te overleven op een onbewoond eiland. Dit seizoen mogen ook ‘gewone Nederlanders’ meedoen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten