Streeknieuws

Bomen voor nieuwbouwwijk Laag-Soeren op Boomfeestdag

Foto: Twitter / @gemeenterheden

LAAG-SOEREN – Op de zestigste Nationale Boomfeestdag werden woensdag door 22 leerlingen van basisschool ‘t Schaddeveld in Laag-Soeren ruim honderd bomen en struiken geplant. Dat gebeurde in de nieuwe wijk Hof van Soeren in Laag-Soeren.

Samen met medewerkers van gemeente Rheden gingen vijf eiken, één appel, één noot, eenentwintig elzen, veertig hazelaars en veertig krenten de grond in. Twee schoolkinderen pakten samen met wethouder Ronald Haverkamp en directeur van bouwbedrijf Reinbouw Bas Reinders een schep om de eerste boom te planten.

De kinderen sloten de boomfeestdag op school af met limonade. Ze kregen een leuke herinnering aan deze boomfeestdag mee naar huis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten