Streeknieuws

Prijs Omroep Gelderland voor samenwerking met onder meer Studio Rheden

Uitreiking NL-Award. Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – Omroep Gelderland is in de prijzen gevallen. Voor de samenwerking met lokale omroepen heeft de omroep een zogeheten NL-Award gewonnen, een onderscheiding voor de beste producties van de regionale omroepen in Nederland.

Vijftien lokale omroepen zoals Studio Rheden, N1, REGIO8 en Omroep Ede werken inmiddels samen met Omroep Gelderland. Een selectie van het nieuws van de lokale omroepen wordt geplaatst op de website van Omroep Gelderland en omgekeerd. Ook worden gebruikgemaakt van elkaars kennis en techniek.

Volgens de vakjury is Omroep Gelderland vernieuwend bezig met deze samenwerking en heeft de publieke omroep voor Gelderland daarom de prijs verdiend.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten