Streeknieuws

Gratis compost! Bedankje van de gemeente Rheden

Foto: Pixabay

VELP/DIEREN – Inwoners van Rheden kunnen zaterdag op twee plekken gratis compost afhalen. Het is een bedankje van de gemeente Rheden om het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) gescheiden aan te leveren.

In Velp en Dieren kan tussen 10.00 en 12.00 uur compost opgehaald worden. Inwoners moeten zelf zorgen voor een schop, stevige zakken en eventueel een aanhanger. Per persoon mag er maximaal 250 liter compost worden meegenomen.

In Velp kan compost worden opgehaald bij parkeerplaats Overhagen bij Biljoen, ter hoogte van de hondenrenbaan. In Dieren kan dit bij de gemeentewerf aan de Meidoornlaan.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten