Streeknieuws

Hardleerse automobilist op N348 bij Brummen moet auto inleveren

Foto: Facebook Politie Brummen

BRUMMEN – Bij een verkeerscontrole op de provinciale weg N348 bij Brummen is een hardleerse automobilist tegen de lamp gelopen. Hij werd voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn auto werd in beslag genomen.

De verkeerscontrole werd woensdag gehouden van 14.00 tot 21.00 uur. In totaal werden 3100 voertuigen gecontroleerd. Er werden bijna duizend blaastesten afgenomen, maar niemand had teveel gedronken.

Vier auto’s moesten opnieuw worden gekeurd, omdat de uitlaat teveel geluid maakte. Verder werden 17 bekeuringen uitgeschreven voor zaken als gladde banden en verlopen APK.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten