Verenigingen

Met Geldersch Landschap naar land van Maas en Waal

Foto: Ton Rothengatter

VELP – Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 29 april 2017 een bustocht door het Land van Maas en Waal. Eerst gaat de reis naar Kasteel Hernen voor een bezichtiging. In de middag volgt een bezoek aan de eendenkooi Batenburg. De dag wordt afgesloten met een borrel in stijl.

Kasteel Hernen is bekend als filmlocatie voor de tv-serie Floris. De eeuwenoude bakstenen van kasteel Hernen zijn nooit door belegeringen, oorlogen of natuurrampen aangetast. De eendenkooi in Batenburg is nog steeds in originele staat.

Informatie en reserveren: www.glk.nl/evenementen

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten