Streeknieuws

Zes auto’s beschadigd na kettingbotsing in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Bij een kettingbotsing op de President Kennedylaan in Velp zijn vrijdagmiddag meerdere auto’s op elkaar gebotst. Volgens de politie waren er zes auto’s bij de aanrijding betrokken.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van het winkelcentrum Velperbroek. Een automobilist is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, maar had geen ernstige verwondingen. De auto’s hadden allemaal blikschade.

De President Kennedylaan was enige tijd afgesloten. Het is niet bekend hoe de kettingbotsing is ontstaan.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten