Streeknieuws

Waterkoker vliegt in brand, bewoonster weet erger te voorkomen

Een waterkoker. Foto: Pixabay

DIEREN – Een waterkoker is vrijdagmiddag in een woning in Dieren in brand gevlogen. De brandweer moest te hulp schieten.

De waterkoker stond op het fornuis en had vlam gevat. De bewoonster had een rookmelder en werd daardoor op tijd gewaarschuwd. Zij pakte snel een blusdeken. Daardoor bleef de schade volgens de brandweer beperkt.

De gealarmeerde brandweer bracht de waterkoker naar buiten en heeft de woning geventileerd.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten