Zadenverkoop wilde planten uit de IVN-tuin in bezoekerscentrum Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 2 april 2017 van 11:00 tot 16:00 uur haar jaarlijkse verkoop van zaad van “wilde” planten uit de IVN-tuin. De tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. De verkoop vindt plaats binnen in het bezoekerscentrum, Heuvenseweg 5a in Rheden.

Geoogst, gedroogd, geschoond, verpakt. Medewerkers van de IVN-tuin in Rheden hebben voor een aantrekkelijke collectie zaden gezorgd. Naast zaden van planten uit de rode lijst zoals korenbloem, slanke sleutelbloem, aardaker, duifkruid, bolderik en rapunzelklokje hebben we ook zaden van vlinderplanten, keukenkruiden, oude nutsgewassen en zomerboeket planten. Voorbeelden zijn fenegriek, dille, pastinaak, boerentabak en gele ganzenbloem.

informatie: www.ivnoostveluwezoom.nl