Streeknieuws

Wijkbewoners Dieren Noordoost ruimen zwerfafval op

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De bewoners van de wijk Dieren Noordoost willen in de schoonste wijk van Nederland wonen. Om een begin te maken staken zaterdag de wijkbewoners hun handen uit de mouwen op de Landelijke Opschoondag.

De bewoners ruimden het zwerfaval op in hun wijk.  De wijk bestaat dit jaar 40 jaar. Werkgroep Dino40 gaat daar een feestweek voor op touw zetten in september. De Landelijke Opschoondag was de aftrap van het jubileumjaar.

Wethouder Ronald Haverkamp was ook aanwezig. ‘Ik vind het super dat de bewoners van Dieren Noordoost zich hiervoor inzetten. In plaats van mopperen over zwerfvuil en hondenpoep, nemen ze het heft in eigen handen en gaan ze voor de schoonste buurt van Nederland.’

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten