Verenigingen

Wandelen naar de Stikke Trui in het gebied rond Heuven in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 3 april  een wandeling in het in het gebied rond Heuven in Rheden. De start is om 09:30 uur op de hoek van de Snippendaalseweg en Arnhemsestraatweg.

Er wordt gewandeld vanaf het landgoed Rhederhof naar de afgegraven Stikke Trui met wat flinke hellingen. En dan verder naar onder andere de voormalige landbouwnederzetting van Herikhuizen en het stuwwallenlandschap dat na de laatste ijstijden ontstond . Aan de hand van de verschillende uitzichten vertellen we over de geschiedenis van het gebied.

De wandeling is ongeveer 5 Km en duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom..

www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten