Open dag Tennisvereniging Beekhuizen in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Op zondagmiddag 2 april vindt de ‘Open dag’ van TV Beekhuizen plaats. De trainers, de introductiecommissie, de evenementencommissie, de jeugdcommissie, het bestuur, en zelfs Jacco Eltingh staan voor je klaar om je wegwijs te maken in de tenniswereld en bij TV Beekhuizen.

Er zijn leenrackets op voorraad en deelname is gratis. Om 14.00 uur is er een clinic voor de jeugd. De oud wereldkampioen dubbel Jacco Eltingh zal samen met de trainers van Beekhuizen zorgen voor een onvergetelijke middag.

De introductiecommissie ontvangt de volwassenen om 13.45 uur en kan je dan van alle informatie voorzien. Om 15.00 uur start een tennisclinic voor volwassenen. Ook kun je meedoen aan een padelclinic op de nieuwe padelbaan.

Bekijk het volledige programma van de Open Dag op www.tvbeekhuizen.nl