Streeknieuws

Brandje in gebouw van voormalig zadelfabrikant in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – In het oude pand van zadelfabrikant Lepper aan de Kanaalweg in Dieren heeft zaterdagavond een brandje gewoed. Dat meldt de brandweer in Dieren.

Een voorbijganger zag rook uit het oude pand komen en waarschuwde de brandweer. Om het terrein op te komen moest de brandweer een hek forceren. Binnen bleek er een brandje te woedde in één van de hallen.

Er stond een stap hout en papier in brand. De brandweer heeft het vuurtje geblust. De brand is vermoedelijk aangestoken. Er is nog niemand aangehouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten