Streeknieuws

Hans en Tanja beginnen nieuwe biologische boerenwinkel in Spankeren

Foto: Hans en Tanja Nieuwenburg

SPANKEREN – Biologische boerderij De Nieuwenburgt in Spankeren opent op zaterdag een nieuwe boerderijwinkel. De winkel is in een oude kapschuur gebouwd.

De boerderij in Spankeren is in 2016 gestart door Hans Nieuwenburg en Tanja Wezendonk. Ze houden ruim 70 Jersey-koeien, die vorige week voor het eerst weer in de wei in konden. Dit jaar zijn er bovendien 15 kalfjes geboren.

Sinds oktober vorig jaar werden alle biologische producten vanuit de serre van de woning verkocht. Intussen bouwden ze aan een nieuwe, grotere winkel in de kapschuur. Die wordt nu op zaterdag 1 april officieel geopend. Iedereen is tussen 10.00 en 16.00 uur welkom aan de Kappersweg 5.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten