Streeknieuws

Bellen naar gemeente Rozendaal levert vreemde geluiden op

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De Telefoongids pakken om het telefoonnummer van de gemeente Rozendaal te vinden. Wie dat doet komt bedrogen uit.

Na het draaien van dit nummer wordt er opgenomen en komen er vreemde geluiden uit de telefoon. De oorzaak is de papieren Telefoongids.

In de nieuwe gids staat als telefoonnummer van de gemeente het faxnummer op papier. De gemeente Rozendaal adviseert om het nummer door te strepen en het juiste telefoonnummer te noteren. Het enige juiste nummer is: 026 – 3843666.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten