Verenigingen

Voorjaarsconcert Dierens Mannenkoor samen met het Ettens Mannenkoor in Dieren

Foto: Dierens Mannenkoor

DIEREN – Het Dierens Mannenkoor geeft samen met het Ettens Mannenkoor op 8 april een voorjaarsconcert. Op het podium zullen 140 mannen hun best doen om het publiek te laten genieten van hun kunnen.

De beide koren hebben diverse liederen uitgezocht die te maken hebben met oorlog, strijd, (volks)verhuizing, vaderland, bestemming, verdriet, troost en liefde. In dit kader worden meerdere Afrikaanse liederen, (negro)spirituals en diverse klassiekers ten gehore gebracht.

Het concert vind plaats in de Ontmoetingskerk, Adm.Helfrichlaan 54 in Dieren en begint om 20:00 uur. De toegangskaarten kosten €15 en hierbij krijgt men tijdens de pauze koffie of thee. De kaarten zijn te koop bij de Boekhandel Dieren en Primera, beiden gevestigd aan het Callunaplein in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten