Streeknieuws

Bram uit Dieren steeds dichter bij finale van Idols

Bram Boender uit Dieren. Foto: Gerko van Kampen

DIEREN – Bram Boender uit Dieren wist woensdagavond in Idols de harten van het publiek en de jury te veroveren met het nummer ‘When you say nothing at all’ van Ronan Keating. 

In deze aflevering stonden Bram en zeven overgebleven kandidaten in een volle popzaal op het podium. De jury was er snel uit en liet Bram doorgaan naar de volgende ronde samen met vijf andere kandidaten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Bram moet nog één ronde zien te overleven en dan staat hij in de halve finale gevolgd door de finale. De laatste twee shows worden live op televisie uitgezonden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten