Streeknieuws

Ondernemersvereniging Velp komt met nieuwe website

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – De ondernemersvereniging in Velp heeft een nieuwe website en Facebookpagina. BIZ Centrum Velp, ook bekend onder de naam Veelzijdig Velp, begon in januari 2015 en wil nu ook met het grote publiek communiceren.

BIZ Centrum Velp is een vereniging van alle ondernemers in het gebied Hoofdstraat, Overtuin, Emmastraat, Rozendaalselaan en Oranjestraat. Zij werken samen aan een beter centrum op het gebied van onder meer leefbaarheid, veiligheid en imago.

De website is te vinden via www.veelzijdigvelp.nl. Ook is er een Facebookpagina.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten