Verenigingen

Javier Guzman met een avondvullend programma bij RhederArt

Javier Guzman. Foto: RhederArt

DIEREN – In Theothorne Dieren treedt op zaterdag 8 april Javier Guzman met zijn avondvullend programma Ga-Bie-Jer op. Dat hij na zeven avondvullende programma’s, vijf sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference nog altijd populair is mag blijken uit de voorverkoop in Dieren.

In zijn nieuwste show, die hij in de schouwburgzaal opvoert, stelt hij zichzelf opnieuw voor. Hij laat, naar eigen zeggen, het publiek zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is en dat hij echt wel zijn woede kan beheersen.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten via: www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten