Streeknieuws

Van wie is dit ‘intieme’ schilderij?

Foto: Facebook politie Doesburg

DOESBURG – Een opmerkelijke vondst langs de provinciale weg N317 bij Doesburg. Agenten vonden op het talud bij het industrieterrein een schilderij.

De politie noemt het ‘intieme kunst’. Op het schilderij zijn een man en een vrouw te zien die elkaar innig vasthouden.

In het schilderij zit wel een scheur. De politie roept de eigenaar op zich te melden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten