Verenigingen

Zeelandschappen en meer : Expositie Pam Hessels in de Paperclip

Foto: de Paperclip

VELP – In de lichtstraat van de Paperclip is tot 9 mei werk te zien van Pam Hessels. Ze schildert sinds drie jaar bij fijnschilderkring “De Witte Hemel” te Drempt. Aanvankelijk werkte ze in acryl, maar een jaar geleden stapte ze over naar olieverf, omdat dat voor het schilderen van landschappen een intenser effect geeft.

Ze vindt haar inspiratie op het prachtige Terschelling. Haar werk ontwikkelt zich steeds meer naar realisme, met speciale aandacht voor de werking van het licht en zijn weerspiegeling. Naast zeelandschappen schildert ze ook bossen en bergen en plein air.

De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur. De Paperclip ligt aan de Eiberstraat 14-16 in Velp. Zie ook www.paperclipvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten