Streeknieuws

Dijk door Havikerwaard moet een 60-km zone worden

Foto: Google Streetview

DE STEEG – De gemeente Rheden heeft plannen om van de dijk door de Havikerwaard bij De Steeg een 60-km zone maken. Daarnaast moet de weg iets breder worden om fietsstroken aan te leggen.

Er is gekeken naar diverse mogelijkheden en deze optie kwam volgens gemeente als beste uit de bus. Het hele project gaat 425.000 euro kosten. Met de aanpak van de dijk wil de gemeente de veiligheid verbeteren. Onder anderen inwoners van de Steeg vinden de smalle weg onveilig, omdat er ook vrachtwagens rijden.

De plannen zitten overigens nog in een begin stadium. Er moet bijvoorbeeld nog geld voor de aanpak van de dijk door de Havikerwaard gevonden worden.  Daarna wordt pas besloten of de weg ook daadwerkelijk wordt aangepakt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten