Verenigingen

Palmpaasoptocht Velp vanaf de O.L.V Visitatie kerk

Foto: Pixabay

VELP – Ook dit jaar organiseert de Drum- en Showfanfare weer haar jaarlijkse Palmpaasoptocht op 9 april. Dit jaar zal de optocht starten vanuit de pastorie van de O.L.V. Visitatie kerk. Afgelopen jaren het beginpunt bij het clubgebouw Zaal Odeon op De Beemd in Velp.

De optocht start tussen 11.30 uur en 11.45 uur. De pastorie is om 11.00 uur open.

Tijdens de optocht worden de Palmpaasstokken door een jury beoordeeld en de mooiste zullen in de prijzen vallen. Na afloop is er in de tuin van de pastorie eieren zoeken voor de kinderen waarmee ook leuke prijsjes te winnen zijn.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten