Verenigingen

Netwerkavond De Bestuurstafel in Scholengemeenschap Het Rhedens

Foto: Pixabay

DIEREN – In scholengemeenschap Het Rhedens – locatie De Tender Harderwijkerweg 1 b te Dieren vindt op dinsdagavond 11 april van 19.30 tot ca. 21.30 uur de zesde editie van de netwerkavond De Bestuurstafel plaats. Deze avond is een workshopavond plaats voor besturen en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen.

Op dit moment hebben 40 personen zich al aangemeld voor deze workshop- en netwerkavond. Wilt u er ook bij aanwezig zijn? Meld u zich dan deze week nog aan.

U kunt 2 workshops uitkiezen uit onderstaand aanbod:

– Linkedin
– Netwerken en samenwerken
– De kunst van het verleiden
– Een veranderende samenleving en ledenbestand

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten