Verenigingen

Preventiewerker Renate Rosenband te gast in mantelzorgcafé Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – In het mantelzorgcafé in Dieren is dinsdagochtend 18 april van 10.00 tot 11.30 uur preventiewerker Renate Rosenband te gast. Ze gaat met de bezoekers in gesprek over het gevaar van overbelasting in de mantelzorg. De zorg is dikwijls langdurig en intensief en vraagt veel van de mantelzorger.

Thema’s die aan de orde komen, zijn: steun zoeken, grenzen aangeven en tijd voor jezelf. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.
Het Mantezorgcafé is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom die zorg verleent aan een familielid, vriend of buur. De bijeenkomst wordt gehouden in Intermezzo, Harderwijkerweg 1 in Dieren.

Bij vragen en vervoersproblemen graag contact opnemen met:
MVT Rheden en Rozendaal op werkdagen van 09.30 tot 11.30 uur.
Telefoonnummer 026-3707070. E-mailen kan ook: hulpmvt@mvtrheden.nl

Voor meer informatie: Bea Evers, b.evers@attentzorgenbehandeling.nl of
06 537 905 39

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten