Streeknieuws

Kijk hier live naar de werkzaamheden op het station in Dieren

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Kijk naar de werkzaamheden op het station van Dieren. Dit weekend wordt een nieuwe voetgangersbrug geplaatst.

Afgelopen weekend werd de liftschacht aan de zuidzijde aan het Stationsplein geplaatst en zaterdag werden alle brugdelen op hun definitieve plek gezet. Dat gebeurde met een grote kraan. Er wordt ook ’s nachts gewerkt.

De werkzaamheden duren nog het hele weekend.

Klik hieronder op de livestream voor beelden vanaf het station in Dieren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten