Streeknieuws

Ruziënd stel van snelweg A12 geplukt

Velperbroekcircuit. Foto: Studio Rheden

VELP – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ruziënd stel van snelweg A12 bij het Velperbroekcircuit geplukt. De politie kwam de man en de vrouw op het spoor na een melding van een stilstaande auto op de snelweg.

De melder had de auto zien staan en zag een stel ruzie maken. Agenten namen een kijkje en troffen inderdaad de twee aan. De vrouw was de bestuurster en had teveel gedronken. Zij werd aangehouden voor rijden onder invloed.

Nadat de agenten de auto op een veilige plek hadden gezet zagen zij de man, ondanks een waarschuwing, over de snelweg naar huis lopen. Daarvoor heeft de man een bekeuring gekregen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten