Streeknieuws

Dierenaar kan na twee dagen rijbewijs alweer inleveren

Foto: Pixabay

DIEREN – Een 21-jarige man uit Dieren heeft slechts twee dagen kunnen genieten van zijn rijbewijs. Hij werd op de Admiraal Helfrichlaan in Dieren betrapt met een glaasje alcohol teveel op.

Dat gebeurde zondagochtend rond 05.00 uur tijdens een controle. Tijdens een blaastest bleek hij teveel gedronken te hebben. Dat was volgens de politie zoveel dat hij gelijk zijn rijbewijs kon inleveren.

De Dierenaar kon dus na twee dagen zijn roze pasje alweer inleveren.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten