Streeknieuws

Bram Boender uit Dieren staat in de finale van Idols

Foto: Bram Boender

DIEREN – Bram Boender uit Dieren staat in de finale van Idols. In de eerste liveshow wist hij woensdagavond genoeg stemmen van de kijkers binnen te halen om een plekje in de finale te veroveren.

De afgelopen week moesten de kandidaten met hun videoclip zoveel mogelijk kijkers trekken op YouTube. Ook konden de fans een smsje sturen. Bram voerde daarvoor afgelopen week uitgebreid actie op onder meer Facebook en Instagram.

Aan het begin van de uitzending was het gelijk spannend voor Bram. De deelnemer met de minste stemmen en de minste kijkers op YouTube viel gelijk af. De Dierenaar zat daar niet bij en mocht woensdagavond meedoen aan de halve finale live op televisie.

Bram staat met twee andere kandidaten in de finale die volgende week woensdagavond live op televisie wordt uitgezonden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten