Streeknieuws

Mannen met smoes dringen woning in Velp binnen

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Twee mannen zijn woensdagmiddag met een smoes binnengedrongen bij een woning aan de Bergweg in Velp. Of er iets is meegenomen wordt nog uitgezocht.

Bij de 90-jarige bewoner klopten twee mannen op het raam en vertelden dat zij samenwerkten met de politie. Zij vertelden dat er mensen in de woning waren geweest en dat ze daarom in de woning wilden kijken. De mannen waren volgens de politie zeer opdringerig en wisten uiteindelijk naar binnen te gaan.

De mannen vroegen de bewoner de brandkast te openen. Dit heeft de bewoner niet gedaan. Terwijl één man de bewoner aan de praat hield bezocht de andere man diverse ruimtes in de woning. De politie denkt dat de twee man op zoek was naar waardevolle spullen.

Na tien minuten vertrokken ze weer in vermoedelijk een auto. De politie heeft op Facebook een signalement verspreid.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten