Streeknieuws

Eerste bewoners wonen in nieuwe wijk in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in hun  huizen in de nieuwbouw wijk op de Del in Rozendaal. In deze wijk worden in totaal 64 nieuwe huizen gebouwd.

Volgens de gemeente wordt het een wijk met veel jonge gezinnen. Meer dan 80 procent van de nieuwe huiseigenaren is jonger dan veertig jaar.

Ongeveer tien jaar geleden waren de eerste plannen om op de Del een nieuwe wijk te bouwen. De laatste anderhalf jaar is er gebouwd aan de wijk. Het overgrote deel van de woningen is volgens de gemeente inmiddels verkocht.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten