Verenigingen

Voorinschrijving Avondvierdaagse Dieren begonnen

Foto: Pixabay

DIEREN – Van maandag 15 mei t/m donderdag 18 mei 2017 zal de 52ste avondvierdaagse in Dieren worden gewandeld. De Stichting Avondvierdaagse Dieren is momenteel bezig om de routes te vernieuwen en aan te passen.

Hierna moeten alle routes door het bosgebied op de kaarten worden ingetekend om daarmee de benodigde vergunningen bij de bosbeheerders van o.a. Twickel, Middachten en Natuurmonumenten te kunnen aanvragen.

Deelname aan de avondvierdaagse bedraagt bij voorinschrijving vijf euro met medaille en 2,50 euro zonder medaille. Aan de start zijn de kosten vijftig cent hoger per deelnemer. Deze bedragen gelden ook voor begeleiders van kinderen die niet in groepsverband deelnemen. De voorinschrijving sluit op 13 mei. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Avondvierdaagse Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten