‘Nu moet ik helemaal omrijden, wat een irritant gedoe zeg!’

Foto: archief Studio Rheden

ELLECOM – De politie kreeg nogal wat gemopper te horen tijdens de afhandeling van een ernstig verkeersongeval op de provinciale weg N317 bij Ellecom. Daar werd vrijdag een voetganger geschept door een auto.

Door het ongeval was de N317 in beide richtingen dicht. ‘Bij het regelen van het verkeer hoorden wij veel mensen mopperen en ook hoorden wij tot onze verbazing een paar bizarre opmerkingen voorbij komen’, schrijft de politie op Facebook.

Volgens de politie ging het om opmerkingen als ‘Nu moet ik helemaal omrijden, wat een irritant gedoe zeg!’, ‘Ik moet daarheen, als u aan de kant gaat dan kan ik er langs’ en ‘Waarom moet dat nu net voor Pasen?!’.

De politie noemt de opmerkingen bizar. Op Facebook schrijft de politie dat een weg nooit zomaar wordt afgesloten en vraagt voor begrip als een weg wordt afgesloten.