Streeknieuws

‘Nu moet ik helemaal omrijden, wat een irritant gedoe zeg!’

Foto: archief Studio Rheden

ELLECOM – De politie kreeg nogal wat gemopper te horen tijdens de afhandeling van een ernstig verkeersongeval op de provinciale weg N317 bij Ellecom. Daar werd vrijdag een voetganger geschept door een auto.

Door het ongeval was de N317 in beide richtingen dicht. ‘Bij het regelen van het verkeer hoorden wij veel mensen mopperen en ook hoorden wij tot onze verbazing een paar bizarre opmerkingen voorbij komen’, schrijft de politie op Facebook.

Volgens de politie ging het om opmerkingen als ‘Nu moet ik helemaal omrijden, wat een irritant gedoe zeg!’, ‘Ik moet daarheen, als u aan de kant gaat dan kan ik er langs’ en ‘Waarom moet dat nu net voor Pasen?!’.

De politie noemt de opmerkingen bizar. Op Facebook schrijft de politie dat een weg nooit zomaar wordt afgesloten en vraagt voor begrip als een weg wordt afgesloten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten