Verenigingen

Wandelwagensoos bij Speelotheek Velp in woonzorgcentrum Oosterwolde

Foto: Pixabay

VELP – Op woensdag 26 april van 9.30 tot 11.15 uur verwelkomt de Speelotheek Velp de Wandelwagensoos in het Atrium van woonzorgcentrum Oosterwolde, Middelhagenhof 1 in Velp.

De Wandelwagensoos is een ongedwongen ontmoetingsplek voor jonge ouders met hun kind. Zij biedt een ontspannen sfeer voor ouders en hun baby’s, dreumesen en peuters van nul tot vier jaar. Ouders ontmoeten er elkaar en wisselen ervaringen uit. Voor de baby’s zijn er speelkleden. Peuters vermaken zich met speelgoed van de Speelotheek en natuurlijk met elkaar.

De Speelotheek is gevestigd op dezelfde locatie en de uitleen is op 26 april te bezichtigen. Ouders kunnen vragen stellen over speelmaterialen en over het nut van spelen voor de vroege ontwikkeling. Op dezelfde datum is de uitleen ´s middags open voor leden.

Deze activiteit is onderdeel van het programma SpeelGoed. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds. Ouders kunnen zich met hun kind aanmelden via het formulier op http://www.speelotheekvelp.nl/Speel_Goed.html.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten