Verenigingen

Savage Revival in Partycentrum Ons Huis in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op zondagmiddag 30 april om 14.30 uur is er een optreden van de band Savage Revival in Partycentrum Ons Huis in Rheden.

De zaal is open om 14.00 uur. De entree bedraagt vijf euro (inclusief 1 consumptie). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum Ons Huis en bij de bandleden.

Savage Revival is de wederopstanding van de gitaarcombo en beatgroup The Savages uit Rheden in de jaren zestig. De groep bestond van 1963 tot en met 1968.

Nog altijd komen nummers van Cliff Richard en The Shadows langs bij een optreden, maar ook hits van andere bekende groepen uit de jaren zestig zoals Buddy Holly, Elvis Presley, The Kinks en Van Morrison.

Savage Revival treedt tegenwoordig niet meer dan drie tot vier  keer per jaar op.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten