Streeknieuws

Hennepkwekerij in woning in Velp opgerold

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie heeft woensdagochtend in Velp een hennepkwekerij opgerold.

De kwekerij zat in een woning. Volgens de politie bestond de kwekerij uit 72 planten. De materialen die gebruikt werden voor de kwekerij zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Er is nog niemand aangehouden. Het onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij loopt nog, meldt de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten