Streeknieuws

Vrachtwagen met zand kantelt op rotonde bij Doesburg

Foto: Facebook politie Doesburg

DOESBURG – Een vrachtwagen is woensdagochtend gekanteld op een rotonde op de provinciale weg N317 bij Doesburg.

De vrachtwagen was volgens de politie in Doesburg geladen met zand. De chauffeur raakte niet gewond. Hij kon zelf uit zijn cabine klimmen, meldt de politie.

Het is nog niet bekend waardoor de vrachtwagen kantelde.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten