Streeknieuws

Bram uit Dieren na finale Idols: ‘Wat heb ik genoten’

Foto: Bram Boender

DIEREN – Bram Boender uit Dieren gaat zijn Idols-avontuur missen. Dat schrijft hij een dag na de finale op zijn Facebookpagina. Bram drong door tot de finale en werd uiteindelijk tweede.

‘Ik blik terug op een geweldige ervaring bij Idols en ga het stiekem heel erg missen. Pff, wat heb ik genoten!’, schrijft hij. Ondanks dat hij tweede werd is hij hoopvol over de toekomst. ‘Muziek is m’n alles en op het podium staan geeft een overweldigend gevoel. Er komen toffe dingen aan in de toekomst!’

Er keken woensdagavond 342.000 mensen naar de finale van Idols op RTL 5. Bram mocht drie nummers zingen, waaronder zijn eigen single Gotta Let You Know. Met name zijn cover van Matt Simons maakte veel indruk bij de jury.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten