Streeknieuws

Ophokplicht opgeheven; Kinderboerderij Rheden gaat weer open

Foto: Facebook Kinderboerderij Rheden

RHEDEN – De kinderboerderij in Rheden kan eindelijk weer open. Maandenlang waren bezoekers uit voorzorg niet welkom door de ophokplicht, maar die is deze week opgeheven.

Vijf maanden lang was de ophokplicht van kracht. Door de vogelgriep moesten onder meer kippen binnen blijven en mochten bezoekers van onder meer kinderboerderijen en pluimveebedrijven niet in contact komen met de vogels.

De Kinderboerderij Rheden nam geen enkel risico en deed daarom de deuren dicht. Komende zaterdag gaat de kinderboerderij weer open en zijn bezoekers weer welkom.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten